Arvoisa lukija,

loppuvuodesta 2018 päätin ostaa Jorman osuuden Mittajalkineesta ja irtisanoin vuokrasopimuksemme Antinniityntien tiloista. Tätä kirjoittaessani omaa kotipihaamme valmistellaan vastaanottamaan kaivuria, jotta pääsemme tekemään uuden, uljaan pajan perustuksia pihan toiselle puolelle. Toivon, että heinäkuuhun mennessä pääsemme aloittamaan toiminnan normaaliin tapaan. Siihen asti Suomen Mittajalkineen tuotanto on pitkälti jäädytettynä.

Vanhan pajan muutettua pahvilaatikoissa varastoon olen tehnyt töitä palkollisena Finn-Savotta Oyj:ssä ja nyt alihankintasuutarina Lestivesa Oy:ssä Jyväskylän Seppälän Prismassa. Tulen jatkamaan siellä todennäköisesti hyvän aikaa, mutta kun uusi paja on tuotantovalmiudessa, tulen aloittamaan myös mittajalkineiden parissa. Syvimmät pahoitteluni kaikille, joiden haave uusista kengistä viivästyy tämän rakennustyön myötä.
Talvi on ollut minulle kiistatta raskas, mutta nyt se alkaa olla taitettu. Kohta pääsee rakentamaan perustuksia ja sitten pystyttämään mökkiä päälle kutakuinkin oheisen kuvan punaisella piirretylle kohdalle.

Tässä oheen vielä (jostain syystä englanniksi puhumani) instagram-pätkä suoraan raivaustöistä.

Olen niin innoissani kaikista uusista mahdollisuuksista, joita on tiedossa!

 

Rakkain terveisin,

Simo Nousiainen

 

54520516_1173202359524846_8463827527486406656_o