2019 Valmistuu Mittajalkineen Uusi Paja, vanhan Verstaan muutettua pahvilaatikoihin. Aiheesta lisää myöhemmin ja tilannepäivityksiä Facebookissa ja Instagramissa.

Kun kenkä on sopiva, jalkaa ei tarvitse murehtia

– Chuang Tzu

Arvomme


Arvomme on yrityksemme sydän. Meille on kunnia-asia tehdä parhaamme hyväksesi. Voit asiakkaana odottaa meiltä seuraavien arvojen mukaista toimintaa.

Kauneus

Asiakaslähtöisyys

Kauneus on katsojan silmässä. Vaikka meillä on oma visiomme kauniista kengästä, haluamme kunnioittaa sinun tahtoasi – kyse on sinun kengistäsi.

Monipuolisuus

Tilanteen mukaan

Valmistamme kaikenlaisia kenkiä kaikenlaisille ihmisille ja iloitsemme monimuotoisuudesta, joka kuuluu ammattiimme ja hyvään asiakaspalveluun.

Saatavuus

Ei vain eliitille

Tarvittaessa tulemme luoksesi ottamaan mitat ja toimittamme tuotteet omakätisesti. Hintatasomme on moniin eurooppalaisiin mittatilauspajoihin verrattuna huokea.

Esteettömyys

Helppous

Pajaamme pääsee pyörätuolilla nosto-oven kautta ja voimme tehdä kenkiä, jotka ovat helposti puettavia myös liikuntarajoitteisille.

Luovuus

Inspiraatio

Inspiroidumme asiakkaista, jotka uskaltavat olla itsensä. Haluamme tehdä asiakkaidemme näköisiä kenkiä – heidän persooniensa jatkeita.

Rehellisyys

Reilu peli

Jos ideasi on hyvä ja toteuttamiskelpoinen – hienoa, me teemme sen riemuiten. Jos se ei sitä ole, niin yritämme estää sinua ampumasta itseäsi jalkaan.

Tarinamme

Alku

Jorma Kataisella oli vuodesta 2008 sivutoiminen suutarinpaja, jonka kautta hän valmisti ortopedisiä jalkineita. Hän opetti Simolle 2009 jalkineenvalmistusta sen verran, että Simo sai omiin häihinsä itsetekemänsä, kalevalaishenkiset saappaat. 2012 Simo aloitti suutariopinnot ja vuotta myöhemmin he yhdistivät voimansa, tavoitteenaan tehdä mukavia ja katseenkestäviä ortopedisiä kenkiä.

Nyt

Olemme vakiintuneet tuottamaan monenlaisia kenkiä. Uskomme tilannepukeutumiseen. Siihen, että ihmisten ilmoilla liikutaan siisteissä kengissä, juhlissa juhlakengissä ja metsässä metsäkengissä. Ihailemme sitä kirjoa, kuinka monenlaisia asiakkaita erilaisine tarpeineen meillä on: työttömästä diabeetikosta kansanedustajaan. Olemme ylpeitä ja nöyrän kiitollisia meille osoitetusta luottamuksesta.

Tulevaisuus

Meillä on haaveena eriyttää toimintaamme selkeämmin valmiskaava- ja täysin bespoke-osastoihin. Näin saamme nopeutettua tuotteiden toimitusta. Tulemme opiskelemaan paitsi uusia, myös vanhoja tekniikoita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme juuri heidän tarvitsemaansa. Kaiken kaikkiaan, liiketoimintaamme on tarkoitus laajentaa niin määrällisesti, kuin laadullisesti.