Project Description

DSC_9570

Suomalaista jalkinehistoriaa kunnioittaen, näiden saappaiden esikuva on vuonna 1919 valmistetut naisten saappaat. Päälliset ovat verevän punaista, italialaista vesipuhvelin nahkaa. Rei’itysten läpi näkyy hopeanahan välke ja korko on käsin veistettyä saarnipuuta. Pohjat ovat nahkaa, ja koko komeus on tehty reunoskenkärakenteella, jotta saappaat kestäisi läpi vuosikymmenten – kuten esikuvansa.

Saappat ovat paitsi erinomaisen kauniit, myös mukavat kävellä. Korkoa on noin 7 senttimetriä ja koska se on muotoiltu tulemaan sääriluun suorana jatkumona, se on myös oikein tukeva ja hyvä kävellä. Ne edustavat koko ideologiaamme täydellisesti: kauneus, kestävyys ja mukavuus.

Nämä otokset ovat osa 2016 Woodland kuvauksiamme. Osa kuvista on nähtävissä 1/2017 Häät-lehdessä. Kuvaajana toimi monilahjakas Liisa Salonen, joka loihti myös metsästäjätär Henna Tuomirannan meikit ja kampauksen. Puvun meille toimitti kuvauksiin linnanjulissa monesti mainittu Aurora Raiskinen Fitting Roomilta, ja tämä mekko on hänen Aurora -valmispukumalliston Coralie. Assistentteina toimivat Ilkka Haurinen & Anu Sipponen. Alemman kuvan söpöliini on pohjanpystykorva Ansa.

DSC_9706